2014-04-08 09:09:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ön igazán hűséges alkat

Napi horoszkóp április 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma a fizikai munka kifejezetten hasznára válhat, mert hajlamos az idegeit túlfeszíteni a szellemiekben. Ha eddig nem tette volna, most végre egy tisztítókúrának is alávetheti magát. A feles súlyokkal a stressz is távozhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Váratlan események borzolhatják ma az idegeit, készítse fel magát a hidegvérűségre! Sok múlik ma azon, mit mutat magáról, mennyire áll szilárdan a helyén. A gyakorlott pókerezők előnyt élveznek, a felkészületlenekkel szemben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Hangulata olyan, mint a tavaszi nap: hol kisüt, hol beborul. Nehéz ma eligazodni önön, és ez bizony nehézségeket okozhat a társkapcsolatában. A tervezett közös esti programot talán jobb lenne ma elhalasztani egy másik napra.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ön nem egy kiegyensúlyozott ember az érzelmi életében, de a mai napon túltehet még önmagán is. Jó lenne kicsit több higgadtsággal kezelnie a dolgokat. A csapkodás, a haragos szó, csak ront a helyzetén. Ne kötözködjön!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Megfordul a fejében az környezetváltoztatás szükségessége. Talán el kellene költöznie a mostani helyéről, vagy alaposan át kellene változtatnia az otthonát. A mostani, talán elrendezésében, vagy csak a rossz emlékek miatt negatív.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Meglepő tapasztalatai lehetnek egy önhöz közel álló személlyel kapcsolatban. Ha úgy érzi is, hogy mindeddig félreismerte, ne rója ezt fel neki. Az illető talán csak védekezésül mutatta másnak magát, mint amilyen valójában.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Be kell látnia: az eddigi célkitűzései sorra kudarcot vallottak. Egyrészt túlságosan ragaszkodott valamihez, másrészt mégis folytonosan változtatta a stratégiáit. Egyikben rugalmasabbnak, másikban kitartóbbnak kellene lennie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön igazán hűséges alkat. A többieknél jobban érzi ugyanis, hogy a kettő valóban örökké eggyé forr egy kapcsolatban. A láthatatlan szálak sokáig megmaradnak, összefűznek. Ki tudja, talán örökké. A kissé érdes felszín csak védekezés.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Elszalasztott egy jó lehetőséget, ami miatt ma frusztráltnak érezheti magát. Kesergés helyett inkább nézzen a jövőbeli lehetőségek elébe. A múlt elmúlt, mit sem változtathat rajta. Vonja le a tanulságokat, és lépjen tovább!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Az élet ismét összekovácsolhatja azzal, akiről egyszer már-már lemondott. A titokzatos, mély kapcsolat, mely összefűzi önöket túl van ráción és pláne elhatározáson. Sorsnak nevezték ezt a régiek. Hisz ön a sorsban?

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ha utazni készül, ne feledkezzen meg a biztonságról. Még nem késő biztosítást kötnie, vagy gyerekülést beszereznie a csemetéjének. A gondoskodás egész úton fokozott figyelmet követel meg öntől. Mások is hibázhatnak!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Régi emlékek juthatnak eszébe, elönti önt az érzelmek árja. Talán rádöbben bizonyos hibáira, amiknek úgy érzi, most kell meginnia a levét. Bánkódás helyett, tanuljon a hibáiból, és változzon meg, tegyen most másként!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: